Si ens orientem pel que representa el nom de GREGORIO (nom d’origen grec), GUARDIÀ és el seu significat, i aquesta paraula és el que defineix al Gregorio Álvarez com a principal responsable de mantenir l’esperit de la competició social durant aquest any tant complicat per la pràctica del nostre esport…el TENNIS.

Des d’aquí agrair-li el gran esforç i recursos invertits perquè s’hagi pogut completar aquesta edició del Gregoriano-2020. Cal destacar que ha estat la primera vegada que han participat les sòcies del nostre club en els diferents grups de competició (A-B-C) on han intervingut 47 jugadors/es.

Tot i que la classificació per cadascun dels grups van tenir com a campions al Marcel Tenas (Grup-A), Joan Molina (Grup-B) i Xavi Monzó (Grup-C), aquest passat diumenge 28 de febrer, s’han celebrat les finals corresponents a cadascun dels grups i que varen poder rebre els seus trofeus en acabat la darrera final. A més a més, també es varen concedir reconeixements als dos jugadors més veterans del club que han participat (amb molt bon resultat) i que ja han superat els 80 anys, el Jordi Forcano i el Paco Las Heras, felicitats a tots dos pel seu gran estat de forma, enveja de molts de nosaltres. A l’entrega de premis i reconeixements hi va participar el Regidor d’esports de Canet el Sr. Josep Tenas (també destacat soci del nostre club)

Destacar que els quatre primers classificats de cada grup s’han creuat entre ells en la modalitat de Play-off a 4.

El matí va començar amb la final del Grup C, on varen oferir un molt emocionant partit entre l’Abuelo Paco i un Xavi Monzó que va haver de patir moltíssim per poder superar un dels més veterans del club. L’Abuelo va provocar que la final es decidís al Super-Tiebreak després de forçar Tiebreaks en cadascun dels 2 sets jugats per igualar el partit a 1 -1 sets. Realment una grandíssima final per obrir la jornada. 

Tot seguit el Manel i el Gerard no volien ser menys que els seus predecessors i ens estaven oferint una final del Grup-B prou competitiva fins que el Manel va haver de deixar la pista lesionat, donant així el títol de campió al Gerard (ben merescut per la intensitat física que mostrà en tot moment), Manel esperem que et recuperis ben aviat!

Per concloure, la gran Final, la del Grup-A, també força competida pels seus finalistes, el Josep M. “Carre” i el Marcel, joventut diví tresor! Ens van fer gaudir de molt bon tennis amb punts força competits i de gran qualitat però el Marcel va fer valer la seva joventut i qualitat tennística per proclamar-se campió d’aquesta edició que semblava que mai arribaria a la seva fi per culpa del Covid-19. 

Val a dir que l’esperit competitiu dels tots els participants d’aquesta edició ha permès que al final és pogués concloure i s’hagin vist molt bones jornades de tennis, que les enyoràvem!!!

Ben aviat començarà la propera edició, Gregorià-2021. Esperem que la maleïda pandèmia i les seves seqüeles ens deixin tornar a gaudir del nostre esport. 

De segur que per falta de seguir mantenint l’esperit del GUARDIÀ, no serà!!! 

Molts ànims a tots els participants!!!