Infotennis

 

Nº 368

COMPETICIÓ

En la darrera jornada, l’equip Masculí +40 es va enfrontar al Malgrat a domicili, amb el resultat d’1 a 3 a favor dels nostres, que van sumar 3 punts més. Amb aquest resultat acumulen 7 punts i van segons a la classificació. El seu proper partit serà el dia 8/5 i jugaran contra el Casino d’Argentona. Per la seva banda, l’Aleví Masculí va perdre a casa contra el Rials CE per 1 a 4, i l’Aleví Femení fa perdre per 3 a 1 a Malgrat. Si el temps ho permet, aquest cap de setmana jugaran: dissabte a Premià, l’Aleví Masculí, i diumenge a casa el Femení contra el Mataró. Sort!

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS 2021

Des d’aquest espai la Junta Directiva vol agrair la presència de tots els socis i sòcies que van assistir a l’Assemblea General Ordinària de Socis 2021. Cal celebrar la gran afluència d’associats i que va ser una assemblea molt participativa, en la que totes les veus van poder ser escoltades. Ben aviat estarà disponible l’acta de l’assemblea per tal que tothom que ho vulgui la pugui consultar a l’administració del club, tot i que també s’enviarà a tots els socis
per correu electrònic.

SOCIAL 2021 – 50è ANIVERSARI

La Junta Directiva ha decidit ajornar una setmana l’inici del campionat, que començarà doncs, el cap de setmana del 8 i 9 de maig. Recordeu que els responsables de l’àrea esportiva de la junta us pot donar un cop de mà. El diumenge dia 2 de maig es tancarà el període d’inscripció. A primers de la setmana que ve es faran els diferents sortejos i es comunicarà als socis el calendari dels primers partits. En alguna categoria hi ha pocs socis apuntats, sobretot en el Femení Absolut, així que, per tal de poder fer quadres en totes les categories, us animem a que us inscriviu.