Patrocinadors

Open Misericòrdia i Open Pedra Castell

Final 1r Open Pedra Castell

Durant la passada setmana del 20 al 26 de Setembre, s’ha dut a terme a les pistes del Club Tennis Canet 1971, la primera edició de l’Open Pedracastell Papeles Salvi amb una dotació econòmica de 2.000 €. Aquest torneig està inclòs dins del calendari de la Federació Catalana de Tennis i del Circuito Nacional IBP Tennis Satélites.

Els partits jugats de dimarts a divendres han fet possible que a la final arribessin tres de les quatre caps de sèrie del quadre, fet que ha suposat un elevat grau de competició.

Les semifinals varen començar dissabte a les 10:00 h del matí entre la cap de sèrie núm. 3, l’Esther López Alcaraz i la jove Patricia Ungure-Rogozoveca. El partit va ser força emocionant ja que la Patricia li va posar les coses complicades a l’Esther però la perseverança i veterania es varen imposar fent que l’Esther guanyés per 6/4 – 6/3.

Tot seguit van fer presència a la pista 1 del club les jugadores Judith Hernández Miranda, núm. 1 del quadre, que es fa enfrontar a la jugadora de Bescanó Nora Ayala Serra cap de sèrie núm. 4. L’encontre el va resoldre amb solvència la Nora per un doble 6/2.

El diumenge es va presentar assolellat i calorenc, tot i estar a portes de la tardor. A les 11:00 del matí s’obria el que seria una gran final amb la presència de les jugadores Esther López i Nora Ayala. El joc en el primer set es va decantar de part de l’Esther que va fer gal·la del seu sòlid joc des de fons de pista aconseguint que la Nora no pogués desenvolupar el seu millor joc. El resultat, 6/2 per a la de Barberà del Vallès. El segon set va començar força millor per a la Nora però després de disposar de pilota de 2/5, l’Esther va saber reaccionar, oferint més del seu sòlid tennis i va aconseguir posar-se per davant amb 5/4. L’Esther va disposar de diverses pilotes de partit però la Nora va tornar a trobar el seu tennis agressiu; després de ser atesa pel físio Sergio Valverde «Churchill» (soci del club) que es va oferir a recuperar la jugadora i de segur que li va anar bé ja que gairebé acaba forçant el tie-break. Però una vegada més l’Esther va saber reconduir la situació i va guanyar per 7/5 el segon set i el partit.
La veritat es que ens van fer gaudir de molt bon tennis durant més de dues hores i mitja.

En acabat es varen fer entrega dels trofeus per part de les autoritats encapçalades per la nostra alcaldessa de Canet de Mar Sra. Blanca Arbell, pel Regidor d’esports el Sr. Josep Tenas, pel representant federatiu el Sr. Daniel Cornudella, pel Soci d’Honor del club el Sr. Jordi Forcano i pel nostre president el Sr. Vicenç Jové.
Durant els parlaments es va destacar la lluita mostrada per les jugadores en tot moment, l’equiparació per part del premi amb el passat torneig masculí i, especialment, amb el bon tarannà dels dies de torneig on totes les jugadores s’han sentit molt properes amb els socis i simpatitzants que han estat presenciant els encontres jugats aquesta setmana.
Agrair també la col·laboració del Nil Jiménez, jutge àrbitre del torneig, com també la participació de l’àrbitre de cadira Jordi Ramos, i no voldríem deixar de donar un reconeixement a l’aplegapilotes únic de l’encontre, en Tim Franco.

Donar les gràcies a tots els que vàreu compartir el temps amb nosaltres i un darrer agraïment al personal de Ca La Remei, la nostra xef al Club Tennis Canet 1971… Us esperem en la propera edició!!!!

Final 46è Open Misericòrdia

El proper diumenge 27 de maig es disputara la final del torneig Open Misericòrdia edició. Ús esperem tots al nostre club a les 11:30 h per gaudir d’aquesta final que sense dubte algú, serà apassionant

46è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso 2021 i Open Pedra Castell – Papeles Salvi

Ens complau informar que aquest any, tot i les restriccions provocades arran de la Covid-19 la junta directiva del nostre club ha decidit finalment dur a terme el 46è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso 2021 i per primer cop en la història del nostre club és dura a terme el 1r Open Pedra castell – Papeles Salvi, el primer torneig d’individual femení.

En commemoració a una data tan assenyalada com és el 50è aniversari del nostre club, el nostre patrocinador Papeles Salvi ha decidit augmentar el premi dels 1.500 que havia estat els anys anteriors a 2.000 € per categoria.

El torneig es portarà a terme respectant en tot moment les mesures de seguretat i la normativa marcada pels òrgans governament en les dates de la competició.

Recordar que ens poden trobar a la xarxa social Instagram (@clubtenniscanet) i el nostre mail de contacte ctcanet1971@gmail.com o bé dirigir-se a la nostra junta directiva, que estaran encantats de solucionar-los tots els dubtes.

44è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso 2018

Al llarg de la setmana del 25 de juny a l’1 de juliol de 2018 es va celebrar el 44è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso 2018, que organitza el nostre club de la mà de la Federació Catalana de Tennis.

Ens plau comunicar-vos que l’esdeveniment va ser un èxit de participació, ja que s’hi van inscriure un total de 64 jugadors.

El darrer cap de setmana vàrem poder gaudir de les semi-finals i de la gran final. Els quatre semi-finalistes, que van disputar els seus partits dissabte pel matí, van ser l’Antonio Javier Ayala Fernández, l’Ignacio Antonio Becerra Otarola, en Xavier Gabarró i en Jordi Mas de Ugarte.

A més, aquests dos darrers jugadors van disputar la gran final de diumenge, que va guanyar en Jordi Mas de Ugarte i es va emportar el premi de 500 € amb que es dotava al campió del Trofeu. Aquest any s’han concedit premis econòmics a tots els jugadors que han disputat des dels quarts de final en endavant.

Per altra banda vam poder comptar amb l’assistència del propi Julián Alonso, que juntament amb el President del club, varen fer entrega dels premis i els trofeus al campió i finalista. Com ja és tradicional, un cop acabat l’acte, els assistents varen poder degustar un pica-pica al bar del club.

Si ho voleu, podeu veure algunes imatges del dia de la final a través de les nostres xarxes socials: Facebook (Club Tennis Canet 1971), Instagram (@clubtenniscanet) i Twitter (@TennisCanet).