Esportiva

Al llarg de la setmana del 25 de juny a l’1 de juliol de 2018 es va celebrar el 44è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso 2018, que organitza el nostre club de la mà de la Federació Catalana de Tennis.

Ens plau comunicar-vos que l’esdeveniment va ser un èxit de participació, ja que s’hi van inscriure un total de 64 jugadors.

El darrer cap de setmana vàrem poder gaudir de les semi-finals i de la gran final. Els quatre semi-finalistes, que van disputar els seus partits dissabte pel matí, van ser l’Antonio Javier Ayala Fernández, l’Ignacio Antonio Becerra Otarola, en Xavier Gabarró i en Jordi Mas de Ugarte.

A més, aquests dos darrers jugadors van disputar la gran final de diumenge, que va guanyar en Jordi Mas de Ugarte i es va emportar el premi de 500 € amb que es dotava al campió del Trofeu. Aquest any s’han concedit premis econòmics a tots els jugadors que han disputat des dels quarts de final en endavant.

Per altra banda vam poder comptar amb l’assistència del propi Julián Alonso, que juntament amb el President del club, varen fer entrega dels premis i els trofeus al campió i finalista. Com ja és tradicional, un cop acabat l’acte, els assistents varen poder degustar un pica-pica al bar del club.

Si ho voleu, podeu veure algunes imatges del dia de la final a través de les nostres xarxes socials: Facebook (Club Tennis Canet 1971), Instagram (@clubtenniscanet) i Twitter (@TennisCanet).